Dametøj i alle størrelser fra 34-56.

Shop modetøj hos Miss Babuska

Vores mission hos Miss Babuska er at have tøj til kvinder i alle størrelser, uanset hvilken kropstype og størrelse man er. Her finder du det nyeste indenfor dametøj.

Vi har både klassiske styles, men også lidt sjovere og mere udtryksfulde designs. Vi forsøger altid at købe ind så vi rammer bredt, og til forskellige smag og stil.


Derfor er vores sortiment også sat sammen så der er forskellige prisklasser - Der er både det helt billige tøj og også tøj i en lidt højere prisklasse, med ekslusive materialer og skæve snit.


Hos Miss Babuska går vi enormt meget op i at du kan bruge dine mode items fra garderoben på kryds og tværs af hinanden, og derfor er det også vigtigt med en god basis garderobe. Så er der altid noget at bygge videre på - uanset om det er til fest eller hverdag.

Bæredygtig mode til kvinder

Bæredygtighed indenfor tøj branchen har slået sig fast, og heldigvis er der flere af vores leverandører der producere tøj på bæredygtig vis.

Det vil altid fremgå her på webshoppen, hvilke materialer tøjet er produceret af, og om det har BCI certificering, er økologisk produceret og fremstillet, eller er produceret i genanvendte materialer.

 Vi oplever også at vores leverandører arbejder på at forbedre indenfor emballering, så vi undgår spild plastik. Du kan altså shoppe tøj og accesories med god samvittighed..