Trustpilot

Om os

Hvem er vi?

Miss Babuska har siden 2008 klædt smukke kurvede kvinder pænt på. Vi hylder kvindekroppen - og fremhæver det unikke ved dig gennem din styling & påkældning!

 

Vi har altid bestræbet os på, at kunne tilbyde et bredt sortiment af lækkert plussize dametøj. Vi synes nemlig der bør være lige vilkår for alle typer kvinder, uanset om du er tyk eller tynd, høj eller lav, eller bred eller smal.

 

Vi går meget op i at kombinere det mest aktuelle og nyeste mode, med god pasform og komfort, så du som plussize pige, kan føle dig både smuk og godt tilpas! 

 

Efterfølgende har vi udvidet og opdateret vores sortiment med traditionel mode, så vi også danner rammer for kvalitetstid mellem mor og datter. Der er lidt til enhver smag, som både yngre og ældre kan være med på!


Størrelse 34-56

Vi har både undertøj i helt store størrelser som passer til kvinder med stor barm - størrelserne går op i 115H. Og så har vi selvfølgelig en masse lækkert tøj.
 
Flotte tunikaer, strik, cardigans, jakker, blazer, skjorter, kjoler, bukser, jeans, nederdele, badetøj, strømper i alverdens flotte print og sæsonens bedste farver. Både butik og webshop har også skønne accessories at pifte de fede outfits op med. 
 
Dress to impress!
 

Kendte brands & flotte kollektioner

Vi har altid fingeren på pulsen, og køber ind hos de bedste og mest efterspurgte brands indenfor plus size mode. For os er det så vigtigt at få kurvede kvinder til at se helt fantastiske ud. Derfor vælger vi med omhu hvilke leverandører vi vil samarbejde med, så det passer til lige præcis vores ånd her i butikken. 


Flere gange årligt bliver vi præsenteret for flotte kollektioner, fra de forskellige leverandører, hvor vi køber lige netop de styles der hitter i modeindustrien, og de styles vi selv elsker og tror 100% på.


Vi tager til Copenhagen International Fashion Fair (CIFF) to gange årligt, for at suge inspiration til os. Så vi har helt styr på sæsonens tendenser, farver, styles og hvad der kommer til at hitte i modebranchen.


Plus size mode er heldigvis ikke "kedelig" mere, og designerne, forhandlerne OG I SMUKKE KVINDER, tør mere og mere - både med farver, prints og stil - det er så fedt at kunne købe flotte styles til butikken, som vi kan glæde og overraske vores kunder med gang på gang. 

Vi er stolte over at kunne præsentere en bred forhandlerliste, som hver især kan noget forskelligt for kurvede plussize piger.
I shoppen finder du bl.a. ONLY Carmakoma, Gozzip, ZOEY, Cassiopeia m.fl.

I hjertet af Grenaa

Udover webshoppen har Miss Babuska også en fysisk butik i Grenaa. Vi har holdt til i 2 lejemål tidligere, men har nu fået en lækker placering midt i Grenaa centrum, med udsigt til hele Torvet, som særligt om sommeren emmer af liv og glæde, med livemusik og god stemning, alt foran byens smukke kirke. Her kan du sagtens placere din mand til en kold fadøl, mens du kigger på flot plussize modetøj. 
 

Du er altid velkommen til at kigge forbi, og 'bladre' igennem alt vores lækre tøj.


Vi står altid parate og passionerede til at hjælpe, vejlede og inspirere dig! - Uanset om du skal til sølvbryllup, grillfest eller bare mangler nye styles til hverdags-looket, så skal vi nok hjælpe dig.


Vi lover at give vores ærlige mening til kende! Vi er ikke ude på at "oversælge". Det er derimod vores ønske at kunne guide dig til et sæt tøj, du kan blive rigtig glad for - og som du får brugt. Det har givet os succes og tilfredse kunder siden vi første gang slog dørene op til butikken. 
 

Personlig styling og rådgivning

Hos Miss Babuska har vi altid tid til en sludder, så du må altid ringe eller skrive til os, for råd og vejledning. Du kan både bruge vores mail butik@missbabuska.dk og sociale medier som Facebook og Instagram, hvor vi bestræber os på altid at være tilgængelige for vores kunder.


Facebook: Miss Babuska

Instagram: @missbabuska.dk


Vi vil hellere end gerne hjælpe dig!


Miss Babuska er til for dig, og vi måler gerne et ærme eller en læg-vidde så du finder den vare der passer lige præcis til dig. Hvis du bestiller styles fra vores webshop, er det i alles interesse at du får flotte ting hjem, som passer. 


Hos Miss Babuska er vi tre smilende piger

Marlene Overgaard ejer og driver butikken. Hun er uddannet Social og sundhedsassistent, og har tidligere arbejdet i hjemmeplejen og på Grenaa Sygehus. Som ung arbejdede hun i en tøjbutik i Grenaa. Hun er vild med kontakten med andre mennesker, og med en spirende drøm om at drive egen virksomhed, slog hun til, da Grenaa Sygehus stod til lukning.


I 2008 slog hun dørene op til Miss Babuska - som jo betyder bedstemor, og samtidig illustrerer Babuska dukkerne damer i mange størrelser - Marlene havde netop fået sit første barnebarn, og så var navnet jo oplagt.


Marlene har i alle årene, selv har været i butikken og hjulpet et hav af skønne plussize piger. Hun har fingeren på pulsen, med hvad der rører sig indenfor sæsonens modetendenser og ved hvad der klæder, de mange forskellige kropstyper. Hun har stor erfaring indenfor alle aspekter af tøjsalg. Marlene elsker selv klassisk tøj med et lidt råt tvist.

Sascha blev udlært butiksassistent med speciale i tekstil i 2020, her i butikken, efter at have været selvstændig café-ejer i Grenaa i 5 år. Hun arbejder meget med den grafiske del på webshoppen, og sørger for at holde website og sociale medier up to date, når hun ikke er på gulvet i butikken, hvor hun med sin sikre sans for sammensætning, nemt hjælper dig med at finde det perfekte outfit. Sascha elsker farver, prints og at mixe og style forskelige stilarter og genre, så man kan kan finde sit helt personlige look. Saschas kærlighed falder på ungt og chickt fashionwear - også selvom man runde former.  

 

Mathilde er færdiguddannet markedsføringsøkonom - og har speciale indenfor webshop, SoMe, Indkøb og PR fra tidligere erhverv og studie. Hun er både til at finde bag kassen eller bag computeren for at betjene og rådgive jer!
 

Vi glæder os til at betjene dig!