Pasforme til alle kvinder

Pasformer - Hvad skal man gå efter?


Der er mange forskellige pasformer inden for damemode, og de varierer afhængigt af tøjtype og personlig stil. Her er nogle af de mest almindelige pasformer inden for damemode:

  1. Slim fit: Dette er en tætsiddende pasform, der fremhæver kroppens konturer. Det er populært i jeans, kjoler og bluser, og det giver et slankt og moderne udseende.

  2. Regular fit: En regelmæssig pasform er mere afslappet og løs end slim fit. Denne pasform er ofte valgt i bukser, t-shirts og bluser for mere komfort og bevægelsesfrihed.

  3. Oversize: Oversize-pasformen er kendetegnet ved at være meget løs og rummelig. Den bruges ofte til at opnå en afslappet, boheme eller streetwear-stil. Tøj i oversize-pasform er normalt større end ens normale størrelse.

  4. A-line: A-line-pasformen er smal omkring skuldrene og gradvist udvider sig nedefter. Den bruges ofte i nederdele og kjoler og skaber en feminin og klassisk silhuet.

  5. Empire: Empire-pasformen har en høj talje, der sidder lige under brystet, hvilket giver et forhøjet brystparti og en løsere pasform omkring taljen og hofterne. Dette er typisk set i kjoler og bluser.

  6. Peplum: Peplum-pasformen har en flæse eller skæring, der starter ved taljen og går ud over hofterne. Den giver en feminin og kurvet silhuet og bruges ofte i toppe og kjoler.

  7. Boyfriend: Boyfriend-pasformen er normalt løs, som om man har lånt sin kærestes tøj. Den er populær i jeans, jakker og bluser og giver et afslappet og komfortabelt look.

  8. Bootcut: Bootcut-pasformen er tæt omkring hofterne og lårene, men begynder at udvide sig fra knæet nedad. Denne pasform bruges ofte i bukser og jeans og er velegnet til at bære med støvler.

  9. Straight leg: Straight leg-pasformen er lige fra hofte til ankel og er tidløs og alsidig. Den bruges ofte i bukser og jeans og giver en enkel og klassisk stil.

  10. Skræddersyet: Skræddersyet tøj er specielt designet til kundens målinger og kropsform. Dette er den mest tilpassede pasform og giver den bedste pasform og stil.

Disse er blot nogle eksempler på de mange pasformer, der findes inden for damemode. Når du vælger en pasform, er det vigtigt at tage højde for din kropsform, personlig stil og lejlighed, da forskellige pasformer kan fremhæve forskellige aspekter af dit udseende.