Indlæser

Danmarks førende plus size brands

Hos Miss Babuska har vi nøje udvalgt hvilket brands vi har i butikken. Når vi kigger på nye leverandørere er det vigtigt for os, at der er styr på kvalitet og design. Vi vil have sæsonens hotteste prints og farver.
Tøjet skal være lækkert og trendy, og følge tendenserne i den øvrige modeverden. Vi har både brands til de regulære størrelser og til plus size pigerne.
Vi har sammensat et hold leverandører, der begejstrer os ved hver kollektion vi ser og køber ind fra.

Sortering: 
Antal vist pr. side: 

DKK 383,52

DKK 799,00

ZOEY - Ester Jacket - 193-0335

Tilføj til ønskeliste

Plus size mode til kurvede kvinder

Vores leverandørere af plus size modetøj, kan hver især noget forskelligt. Vi har brands som fanger forskellige kvinder i alle aldre. 

Bestseller brands som JUNAROSE og ONLY Carmakoma er ungt, chick og billigt! Fede styles der passer ind i en garderobe med knald på. Der er styr på farver, prints og pasform. JUNAROSE str.38-54. ONLY Carmakoma str. 42-54/56.

ZOEY er klassisk og feminint. Mange styles er med flæsekanter, blonder og søde detaljer. Man er aldrig i tvivl når man ser tøj fra ZOEY. Tøjet findes i str. 38-56.

Cassiopeia & Ofelia er to brands vi har, med gennemgående styles, således at vi kan få alle de flotte styles i str. 36-56. 

    Gratis levering til GLS pakkeboks v/køb over kr. 599,00    
Spar fragten og afhent dine varer hos Miss Babuska
Storegade 1 - Grenaa  
Ønskelister