Tilmeld dig kundeklubben her!
Indlæser

Danmarks førende plus size brands

Hos Miss Babuska har vi nøje udvalgt hvilket brands vi har i butikken.
Når vi kigger på nye leverandørere er det vigtigt for os, at der er styr på kvalitet og design. Vi vil have sæsonens hotteste prints og farver.
Tøjet skal være lækkert og trendy, og følge tendenserne i den øvrige modeverden. Når man er plus size pige vil man nemlig "ligne de andre" og ikke skille sig ud, i sort alt for stort tøj, uden pasform. 

Derfor har vi sammensat et hold leverandører, der kan tilbyde os fede plus size kollektioner igen og igen.
Hver sæson viser os en masse nye styles, til kurvede kvinder. Kvinder med former, Kvinder i forskellige størrelser, pasforme og kvinder med forskellig stil.

Se vores leverandørliste her!Plus size mode til kurvede kvinder

Vores leverandørere af plus size modetøj, kan hver især noget forskelligt. Vi har brands som fanger forskellige kvinder i alle aldre. 

Bestseller brands som JUNAROSE og ONLY Carmakoma er ungt, chick og billigt! Fede styles der passer ind i en garderobe med knald på. Der er styr på farver, prints og pasform. JUNAROSE str.38-54. ONLY Carmakoma str. 42-54/56.

ZOEY er klassisk og feminint. Mange styles er med flæsekanter, blonder og søde detaljer. Man er aldrig i tvivl når man ser tøj fra ZOEY. Tøjet findes i str. 38-56.

Cassiopeia & Ofelia er to brands vi har, med gennemgående styles, således at vi kan få alle de flotte styles i str. 36-56. 

    Gratis levering til DAO pakkeboks v/køb over kr. 599,00    
Spar fragten og afhent dine varer hos Miss Babuska
Storegade 1 - Grenaa


KUNDEKLUB

Som medlem af kundeklubben får du
INSPIRATION - GODE TILBUD - STYLINGTIPS
direkte i din indbakke            

 


Ved tilmelding accepterer du medlemsbetingelser
  
Ønskelister